Restauracja Na Lato
Restauracja zbiera dane dot. posiadanych przez gości certyfikatów szczepień lub wyników testów, aby mieć kontrolę nad liczbą osób niezaszczepionych, które przebywają w restauracji.
Restauracja zbiera dane dot. posiadanych przez gości certyfikatów szczepień lub wyników testów, aby mieć kontrolę nad liczbą osób niezaszczepionych, które przebywają w restauracji.
Muzemu bardzo rygorystycznie przestrzega nakazu zakładania maseczek przez cały czas obecności w pomieszczeniach.
Przed wejściem do lokalu stoi tabliczka z napisem: Segregujemy śmieci, a nie ludzi.
Schronisko wymaga okazania certyfikatu kowidowego przy zakupie posiłku. Bez zakupu natomiast nie można zająć stolika.
Wszyscy polscy podwykonawcy firmy Vestas będą musieli zostać zaszczepieni przeciwko COVID-19, mimo, że nie jest to wymagane przez polskie prawo.
Firma gorliwie przestrzega reżymu sanitarnego. Wg relacji klientki, właścicielka bardzo wulgarnie i pogardliwie wyraża się o osobach, które mają odmienne poglądy nt. walki z pandemią.
Ta krakowska kawiarnia, jako jedna z nielicznych, była otwarta w trakcie lockdownu. Nie stosuje żadnej segregacji klientów.
Pływalnia Wodnik sprawdza certyfikaty kowidowe, w przypadku braku – obowiązują limit dla zaszczepionych.
Na zajęcia stacjonarne organizowane przez Fundusz zapraszane są wyłącznie osoby w pełni zaszczepione. Od uczestników zajęć oczekuje się okazania paszportów covidowych.